06-28781233 jaap@excel4u.nl
Eventz logo

“Voor ons team zijn de procedures versimpeld. En daarnaast werkt het programma sneller en stabieler

Rene Huijbregts

Director EventZ Nederland BV

Slim werken met Excel-toepassingen die precies passen bij uw bedrijf, uw mensen, uw processen.

Excel Oplossingen

Excel is bijna in alle bedrijfsonderdelen te gebruiken. Het versoepelt acquisitie, facilitair, marketing, sales, customer support/CRM, financiën, ICT en HR. Slimmer werken met Excel is dan ook in uw hele bedrijf relevant. We hebben ervaren dat Excel-programma’s uw workflow enorm kunnen verbeteren. Soms al met kleine aanpassingen. En vaak ook gekoppeld aan andere software zoals Access of dat Excel onderdeel uitmaakt van een informatieverwerkingsproces.

Excel4u maakt handige en betaalbare toepassingen voor:

Met een eenmalige investering hebt u blijvend plezier van efficiëntere processen en betere data voor bedrijfsbeslissingen – zonder licentiekosten.

Wilt u een andere toepassing maken met Excel of een bestaande toepassing verbeteren of doorontwikkelen? Neem dan contact op en we denken graag met u mee.

case-study-image-2

De kwaliteit van onze oplossingen

Een goede Excel tool is natuurlijk makkelijk in het gebruik, stabiel en heeft een hoge (reken)snelheid. Oplossingen van Excel4u zijn bovendien logisch van opzet en makkelijk overdraagbaar (een collega kan er ook mee uit de voeten). Verder anticiperen onze oplossingen op toekomstige ontwikkelingen in uw bedrijf.
In principe is bijna alles mogelijk in Excel, maar niet alles is nodig om te voldoen aan uw wensen of past binnen uw budget. Daarom wegen we steeds af welke verbeteringen voor u opwegen tegen de investering. Goed genoeg is goed genoeg.

WAT DOET EXCEL4U?

HULP & SUPPORT

LOCATIE